DENİZLİ / PAMUKKALE - RAŞİT ÖZKARDEŞ ORTAOKULU

Ock

Okulumuz öğrencilerine Ergenlik Döneminde Davranış Bozukluklarını Tanıma ve Önleme eğitimi verildi.

Ock

"Dilimizin zenginlikleri projesi" kapsamında sınıflarımızda yapılan etkinliklerimiz.

Tem

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.   KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş. Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ne ulaşabiliyorlar.

Tem

“Hayallerimle büyüyorum hayallerimi büyütüyorum “ e - twinning projemizi başarıyla tamamladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ' nı çoşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi teşekkür ederiz.

Nis

‘23 Nisan Çocukların Bayramı’ konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Beyza Kuşçu Ey Türk Nesli şiiriyle il birincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenleri Zuhal YILMAZ ve Çınar Özdoğan BALDAK tarafından okulumuz öğrencilerine Ergenlikte gelişim dönemleri konulu seminer verilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Özel kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne mesleki tanıtım amacıyla 8. Sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı törenden bazı görüntüler. . . .

Mrt

12 Mart Günü İstiklal Marşı' mızın kabul edilişinin 102 yılı kutlu olsun .

Ara

24 Kasım Öğretmenler gününde öğrencilerimizin hazırladığı sürprizlerle güzel anılar biriktirdik. Emeği geçen öğrencilerimize ve Yasemin Kaygısız öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okullar arası " Eskrim Turnuvası" nda İl üçüncülüğü !